ACORDAREA KIT-URILOR

ACORDAREA KIT-URILOR

 

Conferința de diseminare a rezultatelor proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta”

Asociația PartNET – Parteneriat Pentru Dezvoltare Durabilă, în calitate de Lider de proiect, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București și Consorțiul de Universități Universus CSEI din Bari – Italia a organizat conferinta de diseminare a rezultatelor proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta”, in data de 21 octombrie 2015. Evenimentul a avut loc in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, incepand cu ora 12:00 – Înregistrarea participanților, insotita de welcome coffee.

Evenimentul a fost deschis de Domnul Prorector – Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, care a adresat cuvantul de deschidere audientei, iar ulterior au fost prezentate rezultatele proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta”, de dra. Raluca Hanță, reprezentand Asociaţia PartNET. Rolul şi activităţile partenerilor au fost prezentate de Prof. Univ. Dr. Olimpia State – Responsabil tehnic de implementare, Academia de Studii Economice București, urmand sesiunea de întrebări și discuții referitoare la proiect si cocktailul, in cadrul caruia cei prezenti au avut ocazia de a interactiona direct.

La conferinta de diseminare a rezultatelor proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta” au participat peste 90 de persoane.

Vizita de studiu Bari, Italia 05.07.2015 – 10.07.2015

În cadrul proiectului „IMPACT – IMpreună cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta”, POSDRU/161/2.1/G/136636, a fost organizată în cadrul activității A8.2. Organizarea și desfășurarea vizitei de studiu pentru 24 studenți și 8 membri ai echipei de implementare, în perioada 05.07.2015 – 10.07.2015, o vizită de studiu în Italia, regiunea Bari, pentru 24 de studenți ca suport pentru consiliere și orientare profesională în vederea consolidării cunoștințelor în domeniul de studiu. Solicitantul proiectului, Asociaţia PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă și Partenerul 1 – Academia de Studii Economice București reprezentat de Facultatea de Business şi Turism au elaborat metodologia de selecție și instrumentele necesare pentru selecția celor 24 de studenți, participanți la vizita de studiu gazduită de Partenerul 2 – Universus – CSEI – Consorzio Universitario per la formazione e l’innovazione (Consorţiul Universitar pentru formare profesionala si inovare).

Pentru a parcurge raportul integral, va invitam sa accesati butonul de mai jos:

icono-pdf-blogs

 

Conferința de lansare – 30 mai 2014, ora 10:30, locaţie: Academia de Studii Economice Bucuresti, clădirea din Calea Dorobanți, nr. 15-17, sala 2013

Evenimentul s-a adresat membrilor parteneriatului din România, beneficiarilor direcți, studenților, mediului academic și formării profesionale, colaboratorilor, actorilor economici și sociali, cât și reprezentanților serviciilor publice de ocupare, ai autorităților publice, ai mass-media, societății civile.

În cadrul Conferinței de lansare a proiectului s-au prezentat activitățile proiectului, parteneriatul, rezultatele prevăzute a fi atinse prin proiect și au fost evidențiate beneficiile grupului țintă format din 400 de studenți din domeniul economic.

La Conferința de lansare au participat atât studenți din domeniul economic, cât și reprezentanti ai mediului economic si social, atat public, cat si privat, precum si reprezentanti ai mass-mediei si membrii echipei de implementare.