Conferința de diseminare a rezultatelor proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta”

Asociația PartNET – Parteneriat Pentru Dezvoltare Durabilă, în calitate de Lider de proiect, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București și Consorțiul de Universități Universus CSEI din Bari – Italia a organizat conferinta de diseminare a rezultatelor proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta”, in data de 21 octombrie 2015. Evenimentul a avut loc in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, incepand cu ora 12:00 – Înregistrarea participanților, insotita de welcome coffee.

Evenimentul a fost deschis de Domnul Prorector – Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, care a adresat cuvantul de deschidere audientei, iar ulterior au fost prezentate rezultatele proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta”, de dra. Raluca Hanță, reprezentand Asociaţia PartNET. Rolul şi activităţile partenerilor au fost prezentate de Prof. Univ. Dr. Olimpia State – Responsabil tehnic de implementare, Academia de Studii Economice București, urmand sesiunea de întrebări și discuții referitoare la proiect si cocktailul, in cadrul caruia cei prezenti au avut ocazia de a interactiona direct.

La conferinta de diseminare a rezultatelor proiectului „IMPACT – IMpreuna cu un Pas mai Aproape de Cariera Ta” au participat peste 90 de persoane.